Ďakujem

Ďakujem Vám, moji drahí... verím, že nikoho nevynechám - ak áno, prepáčte mi to...:)

Ďakujem mojej drahej Dominkoške, že ma v poslednom čase tak prekvapuje množstvom sms-iek, záujmom o moju osobu a dôverou ku mne... že sa tak veľmi venuje svojej little sis:).

Ďakujem mojej sestričke Džanke, že má so mnou toľko trpezlivosti, že ma počúva, že je ku mne úprimná, že ma už aj zavolala von, hehe... že je ochotná vysvetľovať mi veci, ktorým nerozumiem.

Ďakujem najúžasnejšej Gabike, akú poznám. Ďakujem, že sa stará a zaujíma, že mi je oporou.

Ďakujem Mr. Jarovi Gunnerovi za starostlivosť a pochopenie v jeden večer prechádzania po Miklovkách:) a za spoločnú modlitbu...

Ďakujem mojej kamoške Kike z Trenčína, s ktorou si vždy rada pokecám a rada ju spoznávam... i keď spolu osobne nie sme veľmi často, mám ju rada a záleží mi na nej veľmi:).

Ďakujem drahej Mrs. Lucy, ktorú si nesmierne vážim a obdivujem za to, aká je úžasná, statočná a plná Pána.

Ďakujem Mary za ochotu stretnúť sa, keď ma trápi možno i úplná maličkosť; za to, že mi je veľkým povzbudením.

Ďakujem Maťkovi... za všetko:).

Ďakujem môjmu super bratovi... ktorý ignoruje blogy... že je stále ochotný byť so mnou, hovoriť so mnou a tráviť so mnou čas... že mi je skutočne veľkým bratom a autoritou (i keď to dávam najavo málokedy).

Ďakujem úžasnej Nin, že jej nie som ukradnutá:). Že je tak nádherne originálna a Božia, až niekedy nechápem:).

Ďakujem môjmu "dôverníkovi" Ondrejovi, ktorý je ochotný kľaknúť si pred mnou na námestí a spievať mi "len" preto, aby ma rozveselil... že ma neustále povzbudzuje a nikdy sa na mňa nevykašle. Že je ochotný mi i odpustiť...

Ďakujem mojej prvej "žehnačke" Pauli za rozhovor vtedy pri amfiku... mi to veľmi pomohlo... fakt! Vždy ju tak rada vidím... také naše slniečko:).

Ďakujem my classmate Pavluške, že je tak zaujímavá a úžasná, že je tak originálna a neprehliadnuteľná, že je tak neopísateľná. A napriek "tomu" (ona vie, čomu) ma vždy vypočuje... vďaka!

Ďakujem vodcovi môjho spoločenstva, Peťovi, že ma už snáď neberie ako šumienku, ale že ma prijal... že mu môžem dôverovať, hovoriť, počúvať ho i modliť sa s ním...

Ďakujem Stanke, že ma vie tak úžasne prekuknúť:), že je veľkým svedectvom o Ňom, že je Jeho služobníčkou...

Ďakujem Victorovi za žehnanie (už ani neviem, koľko ich bolo) a za presne to isté, čo mám pri Stanke (akurát že v mužskom rode, hehe).

Ďakujem Lukymu za to, že je mojím bratom v Kristu:). Že si vždy s ním viem pokecať, že sa ako jediný zaujíma o moju spisovateľskú "kariéru" a tvorbu...

Ďakujem mojej najbližšej (áno, ešte stále si to TY) Ivon, ktorá pre mňa spravila toľko, že by som to za celý život nestihla napísať a popísať... že Boh skrze ňu ku mne tak často hovorí.

A napokon (ale nie "až nakoniec", ale "to najlepšie nakoniec") ďakujem môjmu Bohu za to, že mi všetkých týchto ľudí poslal, a ža každú jednu vec, ktorou mi dokazuje svoju lásku...

Ďakujem Vám, moji drahí...

Komentáre

iWon napísal(a)…
Zuzi, ako Tvoja sestra mne hovori: "Nemas za co." :) :) :) hahaha, ved Ta rada, jak kona:)
Peter Broz napísal(a)…
Podľa mňa by sme mali ešte poďakovať aj ujovi plynárovi, mestskému úradua slovenským telekomunikáciám :))) ale nie :) vďačnosť je veľmi dobrá vecička. zuzi, ja som tiež vďačný za teba a už teraz ďakujem Bohu za tie úžasné plány, ktoré s tebou Boh má.
Suzy Guru napísal(a)…
ach Peto:) tebe to nedalo, co?:D ja som ti taka romanticka dusa, ale na hentych ludi som si veru nespomenula:D tak verim, ze mi je odpustene... hehe
Martin Broz napísal(a)…
fpohode..

dostavam do srdca aj ja tuzby dakovat. Stava sa mi to aj pri ludoch, ktorym to ludia nemaju vo zvyku hovorit.

napr. raz mi jedna (krycie meno pre zachovanie anonymity) kamoska povedala, ze dostala volanie podakovat smetiarom za ich robotu. Nedokazem si tu situaciu velmi predstavit, ako dakujem smetiarom za to, ze pravidelne odvazaju moje smradlave odpadky spred domu, ale nikdy nevieme, ako to cloveku dobre padne, ked pocuje slovo DAKUJEM. Samozrejme, vo vsetkej uprimnosti..

take care everybody...